Säkra uttag

Säkerhet är en viktig fråga när det gäller uttagsautomater, både för dig som använder automaten, oss som äger och driver den och för företagaren som har den installerad i sina lokaler. Läs mer om hur vi gör dina uttag säkra på alla plan.

Användarens säkerhet

Sunt förnuft gäller när du använder våra uttagsautomater. Skydda din kod genom att skymma knappsatsen med handen när du slår in den och skylta inte med kontanterna när du tagit ut dem. Våra automater är utrustade med skydd mot sk skimming och liknande bedrägerier, men var ändå uppmärksam på om automaten verkar ha blivit manipulerad och rapportera till oss i så fall!

Våra partners säkerhet

De företag som väljer att installera Kontantens uttagsautomater hos sig får naturligtvis del i våra säkerhetssystem när det gäller kontanthantering, men kan också räkna med hög driftsäkerhet och bra service. Regelbunden påfyllning och automatiska varningssystem gör att våra automater aldrig är tomma och vår personal sköter det löpande underhållet. Resultatet blir nöjda kunder för minimal arbetsinsats.

Kontantens egen säkerhet

Maximal säkerhet är givetvis en överlevnadsfråga för ett företag som oss. Därför använder vi alltid den senaste tekniken från de bästa leverantörerna. All värdehantering sker i ett slutet system som inte går att ta sig in i utan att pengarna förstörs, vår personal kommer aldrig i kontakt med kontanterna och alla automater är larmade och anslutna till larmcentral.