Bli kund

Så här får du en Kontantenautomat till din butik eller ditt företag.

Vad krävs?

Vi installerar våra uttagsautomater i lokaler och fastigheter som ligger i områden med hög konsumtion och passeras av mycket folk. För att kunna ge dig den bästa lösningen efter dina behov och förutsättningar erbjuder vi olika typer av automater med olika mått och utrymmeskrav. Vi tar hand om all uppkoppling, montering, sköter underhållet och servar automaten vid behov. Vi sköter också om all värdehantering.

Vad kan du vinna?

Vi vet av erfarenhet och feedback från våra kunder att Kontantens uttagsautomater fyller en funktion – både för dig som företagare och för dina kunder. Faktum är att de kan bidra till att ditt kvarter eller område lever upp.
En uttagsautomat i din butik eller verksamhet bidrar till ökad omsättning och ger nöjdare kunder. Och om din automat är den enda i närheten blir effekten desto större. Enkel tillgång till kontanter är inte bara god service. För många människor är det en förutsättning för konsumtion, vilket givetvis påverkar affärsrörelser i hela närsamhället. Dessutom ger en Kontanten i din butik dig möjlighet att minska avgifterna för kreditkortshantering.
Vi är givetvis mycket noggranna när det gäller säkerheten, både för dig och dina kunder.

Hör av dig!

Vill du veta mer om hur du kan få en Kontantenautomat i din butik?
Hör av dig till vår försäljningansvarige på sales@kontanten.se, så kontaktar vi dig snarast!

  • Finns det ingen ATM i närheten av din butik? En Kontantenautomat skapar förutsättningar för konsumtion för fler människor och kan öka både din och dina butiksgrannars omsättning.

  • Dina kunder kommer att uppskatta att kunna gå inomhus och ta ut pengar i en varm och ljus butik. Det blir både en behagligare och tryggare upplevelse än ute på gatan.

  • Med en Kontantenautomat i din butik kan du både göra dina kunder en tjänst och öka din försäljning.

  • Vi vet av erfarenhet att en Kontantenautomat kan påverka ett helt bostadsområde positivt och bli till stor nytta för de boende.